T.C. MERSİN ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI

SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI İLANINA (ENGELLİ VE ESKİ HÜKÜMLÜ) İŞKUR ÜZERİNDEN BAŞVURU YAPAN VE KURA ÇEKİMİNE ESAS İSİM LİSTESİ
SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI İLANINA (ENGELLİ VE ESKİ HÜKÜMLÜ) İŞKUR ÜZERİNDEN BAŞVURU YAPAN VE KURA ÇEKİMİNE ESAS İSİM LİSTESİ

MERSİN  ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜDEN

SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI İLANINA (ENGELLİ VE ESKİ HÜKÜMLÜ)

 İŞKUR ÜZERİNDEN BAŞVURU YAPAN VE KURA ÇEKİMİNE ESAS İSİM LİSTESİ

 Üniversitemiz bünyesinde çalıştırılmak üzere 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/D maddesi, 4857 sayılı İş Kanunu, 2 sayılı Genel Kadro ve Usulü Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi, “Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik” ile “Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Eski Hükümlü veya Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yararlananların İşçi Olarak Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” hükümlerine göre 05.04.2023 tarih ve 32154 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan ilanımıza İŞKUR üzerinden başvuru yapanlardan kura çekimine girmeye hak kazanan nihai listeler aşağıda yayımlanmıştır.

 9 Kişi Temizlik Görevlisi (Engelli) Kuraya Katılacak Olan Başvuru listesi için Tıklayınız.

* 5 Kişi Bahçıvan (Engelli) Kuraya Katılmayacak Olan Başvuru listesi için Tıklayınız.

3 Kişi Bahçıvan (Eski Hükümlü)  Kuraya Katılacak Olan Başvuru listesi için Tıklayınız.

KURA İLE İLGİLİ BİLGİLER

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından kura çekimi yapılmak üzere gönderilen listede yer alan adaylar ve refakatçıları, istemeleri halinde kura çekimini izleyebilecektir. Tüm başvuru sahipleri arasından kura ile açık iş sayısının 4 (Dört) katı kadar asil ve yine aynı sayıda yedek liste oluşturulacaktır. Söz konusu liste, Üniversitemiz internet sitesinde ilan edilecek olup, adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.

 Noter huzurunda kura çekimi 14.04.2023 Cuma günü Saat 09:30’da  Mersin  Üniversitesi Çiftlikköy Yerleşkesi Prof. Dr. Uğur Oral Kültür Merkezi B Salonu’nda yapılacaktır.

Kura sonucu atanmaya hak kazanan asil ve yedeklerin listesi Üniversitemiz https://mersin.edu.tr internet adresinde DUYURULAR kısmında yayımlanacaktır. Bu duyuru tebliğ mahiyetinde kabul edilecek olup ilgililerin adresine posta yolu ile ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

* 5 Kişi Bahçıvan (Engelli) pozisyonu için açık iş sayısının 4 (Dört) katı kadar  başvuru olmadığından dolayı kura çekimi gerçekleşmeyecektir.




Personel Daire Başkanlığı

personel@mersin.edu.tr

Santral

+90 324 361 0001

Faks

+90 324 361 0766

Faks

+90 324 361 0092

KEP Adresi

mersinuniversitesi@hs01.kep.tr

Dilek, öneri ve şikayet için

personel@mersin.edu.tr