T.C. MERSİN ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI

CBİKO UZAKTAN EĞİTİM KAPISI

Uzaktan Eğitim Kapısı

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Uzaktan Eğitim Kapısı Platformu "Eğitim Her Yerde" Sloganıyla Üniversitemiz Personelinin Kullanımına Sunulmuştur.

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından “Eğitim Her Yerde” sloganıyla kamuda bürokrasinin azaltılması, insan kaynağının verimli kullanımı, kamu personelinin eğitim ve geliştirme faaliyetlerinin kalitesinin artırılması, kamu kaynaklarının etkin ve verimli kullanılması amacıyla Uzaktan Eğitim Kapısı platformu açılmıştır.

Çevrimiçi eğitim platformuna tüm Üniversitemiz personeli tanımlanmış olup  personelimizin hizmetine sunulmuştur.

Çevrimiçi eğitim platformuna Personel Daire Başkanlığı tarafından tanımlanan tüm Üniversitemiz personeli https://egitim.cbiko.gov.tr/Giris  adresinden e-Devlet şifreleri ile giriş yapacaklardır.

Uzaktan Eğitim Kapısı Kullanıcı Girişi İçin Tıklayınız.

Uzaktan Eğitim Kapısı Yönetici Girişi İçin  Tıklayınız.

Personel Daire Başkanlığı

personel@mersin.edu.tr

Santral

+90 324 361 0001