GÖREVDE YÜKSELME SINAVI SINAV GİRİŞ BELGELERİ HAKKINDA

Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği" uyarınca, Üniversitemiz idari personeline yapılacak olan görevde yükselme sınavına girecek adayların aşağıda yer alan linke tıklayarak sınav giriş belgelerini temin etmeleri gerekmektedir.

Sınav Giriş Belgesine Ulaşmak İçin Tıklayınız.

Görevde Yükselme Sınavı 21.12.2020 tarihinde 10.00-12.00 saatleri arasında Üniversitemiz Eğitim Fakültesi ve Turizm Fakültesinde eş zamanlı olarak yapılacaktır.

Adayların sınav günü Sınav Giriş Belgesi ve Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı/Geçici Kimlik Belgesini yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

Sınava girecek adayların sınav günü en geç saat 09.30’da sınava girecekleri Fakültede hazır bulunmaları gerekmektedir.

ÖNEMLİ NOT: Sınava girecek adayların düzenli olarak HES kodu sorgulaması yapılmaktadır. Adaylardan HES kodu sorgulaması sonucunda durumu riskli bulunanlar, diğer adayların sağlığını riske atmamak amacıyla giriş belgelerinde belirtilen sınav salonundan başka bir sınav salonuna (yedek sınav salonuna) alınacaklardır.