MERSİN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNÜN 23.06.2022 TARİHLİ 4/B SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANINA BAŞVURAN ADAYLARIN DEĞERLENDİRME SONUCU

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/B maddesi uyarınca Üniversitemiz Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimliği ve Üniversitemizin Mersin merkez ve ilçelerinde bulunan kampüslerde istihdam edilmek üzere alınacak sözleşmeli personel için 23.06.2022 tarihinde Üniversitemizce yapılan ilana başvuran adayların seçiminde “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar” dikkate alınarak yapılan değerlendirme sonucunda; başvuru koşullarını taşıyanlardan Lisans mezunları için 2020 KPSS(B) grubu KPSSP3, Önlisans mezunları için 2020 KPSS(B) grubu KPSSP93 ve Ortaöğretim Mezunları için 2020 KPSS(B) grubu KPSSP94 puanı sıralaması (en yüksekten en düşüğe doğru) esas alınarak, ilan edilen pozisyon sayısı kadar asil olarak hak kazananların isimleri ile ilan edilen pozisyon sayısının beş katı kadar yedek isim listeleri belirlenmiştir.

İlan sonucunu görmek için tıklayınız.

Eczacı pozisyonuna başvuran adayların mülakat tarihi, saati ve yeri için tıklayınız.

Atanmaya hak kazanan adayların 20/07/2022 tarihi mesai bitimine kadar aşağıdaki belgeleri hazırlayarak; Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Belirlenen süre içinde başvuru yapmayanlar hakkından feragat etmiş sayılacaklardır.

*Eczacılık pozisyonuna başvuran ve mülakata girmeye hak kazanan adaylar için 20.07.2022 tarihi geçerli değildir. Eczacılık pozisyonuna başvuran adaylar için 18.07.2022 tarihinde yapılacak olan mülakatın sonucu ve belgelerin teslim süresi web sayfamızda ayrıca yayınlanacaktır.

Asil olarak hak kazananlardan belirtilen süre içinde başvurmayan veya göreve başlamayan asil adayların yerine puan sıralamasına göre yedek adaylardan alınacaktır.

Teslim Edilmesi Gereken Belgeler:

1. Dilekçe (Başvuru sırasında verilecektir.)
  2. 2 adet vesikalık fotoğraf
  3. Nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi
  4. Yerleşim Yeri Belgesi (E-Devlet Üzerinden alınacak karekodlu belge kabul edilecektir.)
  5. Adli sicil belgesi (E-Devlet Üzerinden alınacak karekodlu belge kabul edilecektir. )
  6. Diploma veya Geçici Mezuniyet Belgesi (Aslı veya noterden onaylı sureti veya Kurumumuzca aslı görülerek onaylanmış sureti)
  7. Sağlık Kurulu Raporu (Heyet Raporu)
  8. Askerlik Durum Belgesi (Askerlik hizmetini yerine getirenler için sevk ve terhis tarihi gösterir belge)
  9. Mal Bildirim Formu (Başvuru sırasında verilecektir.)
  10. Sosyal Güvenlik Beyan Formu (Başvuru sırasında verilecektir.)
  11. Sigortalı Hizmet Dökümü (E-Devlet Üzerinden alınacak karekodlu belge kabul edilecektir.)

İletişim Telefonları:

(0324) 361 00 01 (Dahili: 35026-35028-35031-35032)